πως θα μας βρείτε

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Για GPS χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση Ανδρέα Κάργα 2 & Ωρίωνος

Σε πεζοδρομημένη περιοχή, στεγασμένο σε μια παλιά οικία χτισμένη στα μέσα του 19ου αιώνα, ο ξενώνας 1901 Hermoupolis  βρίσκεται στην Ερμούπολη κοντά στην περιοχή Βροντάδο (γνωστή στους ντόπιους και ως γουρνοβαγγέλα..), επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 37, σε κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Σύρου και 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία Μιαούλη. Η είσοδος του ξενώνα 1901 Hermoupolis  βρίσκεται εντός του παραδοσιακού οικισμού Σύρου την Ερμούπολη και το κοντινότερο προσβάσιμο σημείο με αυτοκίνητο απέχει μόλις 40 μέτρα, ενώ δωρεάν δημοτικός χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε απόσταση 70 μέτρων. Δυνατότητα στάθμευσης δίνεται σε όλο το μήκος της κοντινής οδού Ανδρέα Κάργα περίπου 100 μέτρα απόσταση από την κεντρική είσοδο του ξενώνα 1901 Hermoupolis .

 

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Από το λιμάνι της Σύρου μπορεί κανείς να φτάσει στον ξενώνα 1901 Hermoupolis  οδικώς διανύοντας μια απόσταση 4-5 λεπτών με ιδιωτικό αυτοκίνητο ή με δημοτική συγκοινωνία, ενώ το αεροδρόμιο της Σύρου απέχει 4 χιλιόμετρα.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχονται στους ενοίκους του ξενώνα 1901 Hermoupolis , περιλαμβάνεται η μεταφορά από το λιμάνι κατά την ώρα άφιξης σας. 

 

Το ακριβές σημείο του ξενώνα 1901 Hermoupolis , φαίνεται στον ακόλουθο χάρτη της Σύρου.

Συντεταγμένες: 37°26’45.9″N 24°56’26.1″E

 

 

Click to listen highlighted text!